Blogg

Arubas väder

Hej,

Är sommaren verkligen över? Följer man väderprognoserna runt om i landet kan man i alla fall tro det. På de flesta håll dimper regnet ner titt som tätt och på andra håll spöregnar det. Detta får många att drömma sig bort till varmare breddgrader, sol, hav och semester. Även om många precis har avslutat sin semester och börjar återgå till det normala, jobb och allt vad det kan vara - är det många som redan börjat drömma sig bort till nästa semester eller ledighet. Många börjar säkerligen också redan planera för en vinterresa så långt bortom Sveriges gränser man kan komma.

Du som gör det - du är definitivt inte ensam!

Så här års är vi många som vill komma iväg till hösten eller vintern, eller kanske båda. Vanliga klassiska resmål som Mallorca, Gran Canaria med mera, kommer locka många i vanlig ordning. Men vi vill slå ett slag för en helt annan världsdel, det är dags att upptäcka syd- och centralamerika! Karibien!

Vinterresorna börjar dyka upp hos de flesta resebolag, och sett till vad vi skriver om på denna sajt, vill vi självklart att så många av er som möjligt tar er en närmare titt på Karibiens paradis Aruba.

På denna blogg försöker vi förmedla vädret på Aruba, vad som gör det fantastiskt och varför de flesta trivs alldeles ypperligt på den lilla ön norr om Venezuelas kust. Har du inte sett vår sida om Arubas väder ännu? Då rekommenderar vi dig att läsa det inlägget, följt av en liten stund i vårt bildgalleri - vi garanterar att det kommer klia i semesternerven i dig.

Väl mött till nästa gång!

Läs mera

Högsommar eller sensommar

Det beror helt på var man befinner sig! I Sverige har vi detta år varit lyckligt lottade, från norr till söder, med stekande temperaturer både i luft som i vatten. Med värmeböljor en bra bit över 30-sträcket har soldyrkarna fått vatten på sin kvar denna sommar.

För den som höjt blicken och inser att höst och vinter snart är här kan det vara dags att kolla vad resebolagen har att erbjuda i höst och vinter. Vi vill, i vanlig ordning, självklart slå ett slag för Karibien och Aruba. Är du nyfiken på fler länder än enbart Aruba finns det emellanåt kombinationsresor där du åtminstone kan få besöka 2 länder, 1 vecka i varje. Räcker inte det, då får vi helt enkelt slå ett slag för en kryssning!

Väl mött, vi hörs snart igen!

Läs mera

Bildgalleriet

Hej på er!

Nu har vi lagt upp en mängd nya fantastiska bilder från Aruba i vårt bildgalleri. Samt har vi kompletterat informationen om vädret på Aruba. Läs under rubriken "Arubas väder".

För dig som vill ha en längre prognos om vädret på Aruba kan du klicka här: Arubas väder 10-dyngsprognos.

Väl mött!

Läs mera

Första blogginlägget

Hej och välkommen till vår hemsida om Arubas väder!

Vi hoppas med denna sida kunna delge er relevant information om hur vädret på Aruba är. I dag finns det få svenska sidor som täcker detta ämne och relevanta sidor kan idag vara svåra att hitta. Men nästa gång behöver du inte fundera var du ska leta, kom hit med en gång istället!

Som en liten teaser kan vi i detta inlägg avslöja att snittemperaturen på Aruba, årligen, är hela 28 grader.

Väl mött och välkommen tillbaka!

Läs mera