Arubas väder

Hej,

Är sommaren verkligen över? Följer man väderprognoserna runt om i landet kan man i alla fall tro det. På de flesta håll dimper regnet ner titt som tätt och på andra håll spöregnar det. Detta får många att drömma sig bort till varmare breddgrader, sol, hav och semester. Även om många precis har avslutat sin semester och börjar återgå till det normala, jobb och allt vad det kan vara - är det många som redan börjat drömma sig bort till nästa semester eller ledighet. Många börjar säkerligen också redan planera för en vinterresa så långt bortom Sveriges gränser man kan komma.

Du som gör det - du är definitivt inte ensam!

Så här års är vi många som vill komma iväg till hösten eller vintern, eller kanske båda. Vanliga klassiska resmål som Mallorca, Gran Canaria med mera, kommer locka många i vanlig ordning. Men vi vill slå ett slag för en helt annan världsdel, det är dags att upptäcka syd- och centralamerika! Karibien!

Vinterresorna börjar dyka upp hos de flesta resebolag, och sett till vad vi skriver om på denna sajt, vill vi självklart att så många av er som möjligt tar er en närmare titt på Karibiens paradis Aruba.

På denna blogg försöker vi förmedla vädret på Aruba, vad som gör det fantastiskt och varför de flesta trivs alldeles ypperligt på den lilla ön norr om Venezuelas kust. Har du inte sett vår sida om Arubas väder ännu? Då rekommenderar vi dig att läsa det inlägget, följt av en liten stund i vårt bildgalleri - vi garanterar att det kommer klia i semesternerven i dig.

Väl mött till nästa gång!