Aruba väder

Vädret på Aruba är vad många av oss skulle kalla för fantastiskt. Med en snittemperatur på 28 grader om året spelar det ingen större roll när man åker dit. Solen är framme så gott som jämt och regn ser man sällan till. Ligger du väl på stranden, bli inte förvånad om det faller lite droppar, för i stort sett är det enda regn som faller så kallat minutregn, det kommer men går lika fort över utan någon större mängd.

Det som gör vädret behagligt på Aruba är den relativt låga luftfuktigheten som gör att man inte blir sådär seg och tömd på energi. Det ligger ofta också en lättare bris vilket gör solens hetta lite mer uthärdlig, för den sakens skull ska man inte strunta i att smörja in sig.

Söker du en varm semester i ett paradis rekommenderar vi verkligen en resa till Karibien och Aruba.

Arubas havstemperatur

Havstemperaturen på Aruba ligger omkring 26-27 grader, årligen, varför det inte spelar någon roll när på året du åker.

Vill du läsa mer om Aruba väder eller Aruba som resmål? Då kan vi rekommendera resesidan som har full koll på Aruba: res-till.nu, där kan du läsa mer om Arubas väder . En sida som monterat ner Aruba i beståndsdelar och har mycket praktisk info om landet i sig, de ökända stränderna som Palm Beach och Baby Beach, och mycket mycket mer. Missa för guds skull inte artikeln om snorkling som täcker allt du behöver veta. Dela gärna https://res-till.nu med dina vänner! Men glömt inte denna sida heller!

Framtidens resmål

Många ser Karibien som framtidens resmål och vi kan inte annat än att hålla med. Även om vi helst undviker en exploatering av paradiset i väst, likt Thailand en gång blev, vill vi självklart att så många som möjligt ska upptäcka västindien och dess pärlor likt Aruba. Vädret på Aruba och i Karibien går knappt att jämföra med någon annan plats i världen.